Dag 0 - Woensdag 16 mei - richting Schiphol
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Daniëlle
16 Mei 2018 | Nederland, Schiphol
Michèl moest vandaag nog werken, Floortje ging de ochtend naar school en ik was vrij. Nou ja vrij, vanaf 7 uur 's ochtends in de weer geweest met de voorbereidingen voor onze reis. De laatste boodschapjes moesten nog gedaan worden, reispapieren bij het reisbureau ophalen en uiteraard koffers voor 3 personen voor ruim 3 weken pakken. Zal wel weer veel te veel meegenomen hebben, zoals gebruikelijk. Misschien herkenbaar? Qua gewicht zitten we gelukkig nog onder de marge.
We vliegen morgen om 10.50 uur met American Airlines naar Philadelphia waar we een tussenstop van bijna 2 uur hebben voordat we het laatste stukje naar Orlando vliegen. Aankomst lokale tijd is 18.25 uur. Bij de luchthaven pikken we dan onze huurauto op en rijden we vanaf daar naar ons eerste hotel, Lake Buena Vista Village Resort & Spa, waar we voor 5 nachtjes zullen blijven.
We zullen proberen iedere dag ons reisverslag bij te houden. Voor onze reis naar Thailand hebben we dat destijds ook gedaan en het is zo leuk om dat later weer terug te lezen.
Laat gerust een berichtje achter, als je wilt. Leuk om te weten wie ons volgen.
Slaap lekker voor straks en tot morgen.
16 Mei 2018 - 20:46
Ineke:
Wens jullie een goede vlucht en een fantastische vakantie, had je nou écht niemand nodig om de koffers enzo te dragen? -
16 Mei 2018 - 20:58
Mam:
Ik ga jullie volgen hoor. -
16 Mei 2018 - 20:59
Karen Jansen:
Slaap lekker en ben erg benieuwd naar alle avonturen!! Vergeet niet te genieten...;-).
16 Mei 2018 - 21:15
Gabrielle:
Hele fijne vakantie en ga jullie reis volgen! Goede vlucht en veel plezier -
16 Mei 2018 - 21:55
Diana Slis:
Heel veel plezier, geniet ervan! Hoop dat jullie een goede vlucht hebben en lees jullie verhalen graag. -
17 Mei 2018 - 06:31
Bertus:
Fijne vakantie en ik hou jullie in de gaten